The Greatest Collection of Macedonian Songs

The Greatest Collection of Macedonian Songs

Postod ueboy » Ned Apr 26, 2009 11:24 pm

The Greatest Collection of Macedonian Songs [High Quality, 320 kbps, MP3]

Tracklist :

[code]
Aco Andonov - Ajde  Kamen Jano                                                                      
Aco Andonov - Da Sum Bistra Voda                                                                    
Aco Andonov - Dafino Vino Crveno                                                                    
Aco Andonov - Ilcovice Mlada Nevesto                                                                
Aco Andonov - Mori Mome Magde                                                                       
Aco Andonov - Nevesto Tenka Visoka                                                                  
Aco Andonov - Od Topana Do Plostadot                                                                
Aco Andonov - Otvori Mi Belo Lence                                                                  
Aco Andonov - Pileto Mi Pee                                                                         
Aco Andonov - Razbole Se Mlado Makedonce                                                            
Aco Andonov - Sto Mi E Merak Poljak Da Bidam                                                        
Aleksandar Sarievski - Aber Dojde Donke                                                             
Aleksandar Sarievski - Bog  Da Ubiet Debrani                                                        
Aleksandar Sarievski - Dejgidi Ludi Mladi Godini                                                    
Aleksandar Sarievski - Devojce Devojce                                                              
Aleksandar Sarievski - Filizo Mome Filizo                                                           
Aleksandar Sarievski - Jovano,Jovanke                                                               
Aleksandar Sarievski - Kako Sto E Taa Casa                                                          
Aleksandar Sarievski - More Sokol Pie                                                               
Aleksandar Sarievski - Podigni Si Bre Neveste Duvarce                                               
Aleksandar Sarievski - Raspukala Sar Planina                                                        
Aleksandar Sarievski - Resil Cico Da Se Zeni                                                        
Aleksandar Sarievski - Se Navali Sar Planina                                                        
Aleksandar Sarievski - Sokol Pie Voda Na Vardarot                                                   
Aleksandar Sarievski - Uci Me Majko Karaj Me                                                        
Aleksandar Sarievski - Zajdi Zajdi Jasno Sonce                                                      
Aleksandar Sarievski - Zajko Kokorajko                                                              
Andrijana & Irena Alacki - Do Dve Svaki Sednale                                                     
Anka Gieva - Eleno Kerko                                                                            
Ansambl Biljana - Biljana Platno Belese                                                             
Ansambl Calgija - Nevestinsko Oro                                                                   
Ansambl Calgija - Poslusajte Patrioti                                                               
Ansambl Calgija - Pravo Tikvesko Oro                                                                
Ansambl Ognenovski - Bukovsko Svadbarsko Oro                                                        
Atina Apostolova - Dali Znaes Libe                                                                  
Atina Apostolova - Dejgidi Ludi Godini                                                              
Atina Apostolova - Dojdi Libe Do Vecer                                                              
Atina Apostolova - Eleno Kerko Eleno                                                                
Atina Apostolova - Kaljo, Kaljo Devojce                                                             
Atina Apostolova - Karantilo, Filfilo                                                               
Atina Apostolova - Stojane Sine Stojane                                                             
Atina Apostolova - Taki Daskalot                                                                    
Atina Apostolova - Te Vidov I Se Zaljubiv                                                           
Atina Apostolova - Vo Vlaskoto Malo                                                                 
Atina Apostolova - Zacukale Tapanite                                                                
Biljan Stojanovski - Ajde  Cie Li  E Ona Devojce                                                    
Biljan Stojanovski - Ajde Mi Izviknal Turskiot Pasa                                                 
Biljan Stojanovski - Dejan Vojvoda                                                                  
Biljan Stojanovski - Dejgidi Magdaleno Mori                                                         
Biljan Stojanovski - Deneska Mi E Sabota                                                            
Biljan Stojanovski - Jovane More Jovane                                                             
Biljan Stojanovski - Ne Odi Sefer Gore Karbunica                                                    
Biljan Stojanovski - Niko Meandjiko                                                                 
Biljan Stojanovski - Poginal Stojan Zaginal                                                         
Biljan Stojanovski - Se Smeat Mamo Se Smeat                                                         
Biljan Stojanovski - So Jabolko Frli                                                                
Biljan Stojanovski - Sto Tie Tekna Jano Da Pobegnes                                                 
Bitolski Merak - Se Razbole Moma Irina                                                              
Blagica Pavlovska - Doktorka                                                                        
Dobri Stavreski - Sum Se Rodil Meraklija                                                            
Dzorlevi - Marie Mlada Nevesto                                                                      
Dzorlevi - Poslusajte Patrioti                                                                      
Elita - Ajde Fato                                                                                   
Elita - Domakine Dobri Gosti Ti Dojdoja                                                             
Elita - Dva Brata                                                                                   
Elita - Kazi Jano, Kazi Duso                                                                        
Elita - Koga Trgnav Cveto Vo Tugina                                                                 
Elita - Za Kralot Aleksandar                                                                        
Elita - Zete Mili Zete                                                                              
Fokus - Ne Placi Majko Ne Zali                                                                      
Fontana - Tamu Dolu Bitola                                                                          
Goce Arnavdov - Ti Si Vinovna                                                                       
Goran Alacki - Pajduskata                                                                           
Goran Todorovski - Ergen Odev                                                                       
Ibro Labunski - Svadba Golema                                                                       
Jonce Hristovski - Ako Umram Il Zaginam                                                             
Kismi - Na Sred Selo                                                                                
Krste Veljanovski - Ej Kafano                                                                       
Krume Spasovski - Ergen Odev                                                                        
Krume Spasovski - Milke Duso                                                                        
Krume Spasovski - Ozeni Me Mamo,Zenet Da Odam                                                       
Krume Spasovski - Snosti Minav Pokraj Vazi                                                          
Krume Spasovski - Vcera Vecer Aber Dojde                                                            
Kuculova & Andreevski - Bolen Mi Lezi Mlad Sojan                                                    
Kuculova & Andreevski - Prokleta Da E Avstralija                                                    
Kvintet Temjanuski - Zasviril Stojan Devojce                                                        
Lidija Spasovska - Maneken                                                                          
Makedonski Melos - Blazena Goro Zelena                                                              
Makedonski Melos - Cifte Cifte Pajtonlari                                                           
Makedonski Melos - Mile Bre                                                                         
Makedonski Melos - Mladata Magirka                                                                  
Makedonski Merak - 908 Godina                                                                       
Makedonski Merak - Ajde Ke Te Prasam                                                                
Makedonski Merak - Do Tri Mi Puski Puknaja                                                          
Makedonski Merak - Gori Balkan                                                                      
Makedonski Merak - Jas Sum Cisto Makedonce                                                          
Makedonski Merak - Krusevska Republika                                                              
Makedonski Merak - Makedonijo Zalna Le Majko                                                        
Makedonski Merak - Makedonki Bilbiljanki                                                            
Makedonski Merak - Narode Makedonski                                                                
Makedonski Merak - Od Umot Se Podizgubiv                                                            
Makedonski Merak - Ordan Sedi Na Kulata                                                             
Makedonski Merak - Oro Vodi Angelina                                                                
Makedonski Merak - Para Beri Kiselec                                                                
Makedonski Merak - Para Berit Kiselec                                                               
Makedonski Merak - Pavle Mi Pie                                                                     
Makedonski Merak - Prsten Mi Padna Neso                                                             
Makedonski Merak - Se Sobrale Komitite                                                              
Makedonski Merak - Sevdalino Maloj Mome                                                             
Makedonski Merak - Vranja Konja Javam Jas                                                           
Makedonski Merak - Za Kogo Ti Cuti Dano Liceto                                                      
Makedonski Merak - Zemjo Makedonska                                                                 
Marijana Miseva - Da Sum Bistra Voda                                                                
Megamix - Makedonski Narodni Pesni 1                                                                
Megamix - Makedonski Narodni Pesni 2                                                                
Miteva & I Uzunov - Lazi Vere Lazi                                                                  
Narodni Orkestar - Dracevka Oro                                                                     
Narodni Orkestar - Gajdarsko Oro                                                                    
Naum Petreski - Dimitrija Sine Mitre                                                                
Naum Petreski - Izniknalo Krivo Kruvce                                                              
Nikola Badev - Kazi Rajne, Kazi Duso                                                                
Nikola Badev - Ne Se Beli Mare Mori                                                                 
Nikola Badev - Stani Mome Da Zaigras                                                                
Nikolina Kuzmanovska - Kraj Kostursko Ramno Pole                                                    
Nikolina Kuzmanovska - Ne Odi Mome Kraj Bregot                                                      
Nikolina Kuzmanovska - Vo Selo Svadba Golema                                                        
Nikolina Stojanoska - Aj Sto Si Mi Leno Gajlelija                                                   
Nikolina Stojanoska - Janke Le Janke Ubava                                                          
Nikolina Stojanoska - Pusti Go Korabot Le Gemigice                                                  
Nina Spirova - Ajde Slusaj Kales Bre Andjo                                                          
Nina Spirova - Belo Lice Ljubam Jas                                                                 
Nina Spirova - Kazi Kazi Libe Stano                                                                 
Nina Spirova - Si Zaljubiv Edno Momce                                                               
Nina Spirova - Snosti Zaminav Pominav                                                               
Nina Spirova - Zajdi Zajdi Jasno Sonce                                                              
Oktet Makedonija - Liljano Mome Ubavo                                                               
Orce Stefkovski - Bela Rada                                                                         
Orce Stefkovski - Carot Negotinski                                                                  
Orce Stefkovski - Da Izumrat Begovite                                                               
Orce Stefkovski - Glas Se Slusa Plac I Lelek                                                        
Orce Stefkovski - More Aber Dojde Ajse                                                              
Orce Stefkovski - Ne Placi Majko Ne Zali                                                            
Orce Stefkovski - Oj Ti Koljo                                                                       
Orce Stefkovski - Otisol Goce Vo Soluna Grad                                                        
Orce Stefkovski - Slusam Kaj Sumat Sumite                                                           
Orce Stefkovski - Ubava Kalina                                                                      
Orce Stefkovski - Veceraj Kate                                                                      
Pelagoniski Biseri - Vojnata Trigodisnata                                                           
Pepi Baftirovski - Frosina                                                                          
Pepi Baftirovski - Nemoj Me Mila Majko Luto Da Karas                                                
Pepi Baftirovski - Po Sokaci Odam                                                                   
Petar Necovski - Aber Ide Od Mogila                                                                 
Petar Necovski - Aber Mi Ide Od Mogila                                                              
Petar Necovski - Daruvaj Mi Baknez Vrel                                                             
Petar Necovski - Ja Izlezi Djurdjo                                                                  
Petar Necovski - Koga Trgnav Cveto Vo Tugina                                                        
Petar Necovski - Kuka Imam Na Pelister                                                              
Petar Necovski - Ogan                                                                               
Petar Necovski - Snosti Sakav Da Ti Dojdam                                                          
Petar Necovski - Stani Mome Da Zaigras                                                              
Petranka Kostadinova - Abre Vodenicare                                                              
Petranka Kostadinova - Bitola Moj Roden Kraj                                                        
Petranka Kostadinova - Ceresna Se Od Koren Kornese                                                  
Petranka Kostadinova - Dojdi Rado Isprati Me                                                        
Petranka Kostadinova - Golema Svadba Vo Selo                                                        
Petranka Kostadinova - Jas Te Prativ Kito Na Voda                                                   
Petranka Kostadinova - Kako Sto E Taa Casa                                                          
Petranka Kostadinova - Kirjana Vino Prodava                                                         
Petranka Kostadinova - Legnala Jana Janinka                                                         
Petranka Kostadinova - Mi Zaplakalo Seloto Vatasa                                                   
Petranka Kostadinova - Na Srce Mi Lezi                                                              
Petranka Kostadinova - Oj Prirodo Vecna Ubavice                                                     
Petranka Kostadinova - So Maki Sum Se Rodila                                                        
Petranka Kostadinova - Tamu Dolu Bitola                                                             
Petranka Kostadinova - Tamu Dolu Krivolacko Crveni Bregovi                                          
Petranka Kostadinova - Tapan Cuka Mila Majko                                                        
Petranka Kostadinova - Zapejala Sojka Ptica                                                         
Petranka Kostadinova - Zaplakalo E Mariovo                                                          
Rahilka Burzeska - Brala Moma Kapini                                                                
Raspeani Struzani - Eleno Kerko Eleno                                                               
Raspeani Struzani - Kaj Se Culo Videlo                                                              
Raspeani Struzani - Na Struga Dukan Da Imam                                                         
Sarievski & Gieva - Sto Mi E Milo Em Drago                                                          
Sarievski & Trpceski - Bitola Moj Roden Kraj                                                        
Sarievski & Trpceski - Na Srce Mi Lezi                                                              
Selimova & Zelceski - Bitola Moj Roden Kraj                                                         
Selimova & Zelceski - Bog Da Bie                                                                    
Selimova & Zelceski - Jovano Jovanke                                                                
Selimova & Zelceski - Kade Si Trgnala Kito                                                          
Selimova & Zelceski - Marije Dilber Bela Marije                                                     
Selimova & Zelceski - Oj Ovcarce                                                                    
Selimova & Zelceski - Oj Zeleno Zelenike                                                            
Selimova & Zelceski - Vrati Mi Se Milo Libe                                                         
Slave Veljanovski - Teska Bese Nasata Razdelba                                                      
Slavka Mladenovska - Ej More Donco Meraklija                                                        
Suzana Spasovska - Jano Mori Jano                                                                   
Tomovska & Mancevski - Ajde Slusaj Kales Bre Ango                                                   
Tomovska & Mancevski - Lino Mome Lino Sevdalino                                                     
Tomovska & Mancevski - Makedonsko Devojce                                                           
Tomovska & Mancevski - Oj Vardare Makedonski                                                        
Trio Majovci - Teskoto Oro                                                                          
Vanco Tarabunov - Abre Apostole                                                                     
Vanco Tarabunov - Ajde Izlezel E Silen Aramija                                                      
Vanco Tarabunov - Ajde Proviknal Se Iljo Malesevski                                                 
Vanco Tarabunov - Cuma Bie Tamu Dole Le                                                             
Vanco Tarabunov - Dodeka E Moma Pri Mama                                                            
Vanco Tarabunov - Leto Preleto                                                                      
Vanco Tarabunov - Milko Mome Milko Mori                                                             
Vanco Tarabunov - Stojane Crnaok Nevesto                                                            
Vanco Tarabunov - Zaljubiv Male Tri Momi                                                            
Vanco Tarabunov - Zeni Se Rado Dodeka Si Mlada                                                      
Vanja Lazarova - Ti Li Se Najde Leno Mori                                                           
Vaska Ilieva - Ajde Vino Pijam                                                                      
Vaska Ilieva - Vrati Mi Se Milo Libe                                                                
Vaska Ilieva - Zajdi Zajdi Jasno Sonce                                                              
Vidanka Georgieva - Crna Se Cuma Zadade                                                             
Vidanka Georgieva - Od Kaj Ides Oblace Belo                                                         
Vidanka Georgieva - Parahodot Mi Pristigna                                                          
Vidanka Georgieva - Si Zaljubi Dzefa                                                                
Vidanka Georgieva - Snosti Minav Pokraj Vazi                                                        
Vidanka Georgieva - Snosti Te Prativ Na Voda Kerko                                                  
Vidanka Georgieva - Tudjinata Pusta Da Ostane                                                       
Vidanka Gorgievska - Ajde Puska Pukna                                                               
Violeta Miteva - Bolen Lezi Mlad Stojan                                                             
Violeta Miteva - Edno Maloj Mome                                                                    
Violeta Miteva - Mnogu Merak Imam Majko                                                             
Violeta Miteva - Napravilo Mome Ladna Meana                                                         
Violeta Miteva - Oro Se Vie Kraj Manastirot                                                         
Violeta Miteva - Se Zapali Pile Treno Odajceto                                                      
Violeta Tomovska - Oj Devojce Belo I Crveno                                                         
Vojo Stojanovski - More Aber Dojde Ajse Le Mori                                                     
Vojo Stojanovski - Prokleta Da E Avstralija                                                         
Vojo Stojanovski - Uci Me Majko Karajme                                                             
Zoran Markovski - Despina                                                                           
Zoran Markovski - Lazi Lazi Vere                                                                    
Zoran Markovski - Sirovamv, Siromav                                                                 
Zoran Markovski - Zajdi, Zajdi                                                                      
[/code]

[code]
http://rapidshare.com/files/119511703/tgcoms320.part01.rar
http://rapidshare.com/files/119560434/tgcoms320.part02.rar
http://rapidshare.com/files/119614637/tgcoms320.part03.rar
http://rapidshare.com/files/119664531/tgcoms320.part04.rar
http://rapidshare.com/files/119680979/tgcoms320.part05.rar
http://rapidshare.com/files/119694570/tgcoms320.part06.rar
http://rapidshare.com/files/119707216/tgcoms320.part07.rar
http://rapidshare.com/files/119723862/tgcoms320.part08.rar
http://rapidshare.com/files/119910236/tgcoms320.part09.rar
http://rapidshare.com/files/119928192/tgcoms320.part10.rar
http://rapidshare.com/files/119942484/tgcoms320.part11.rar
http://rapidshare.com/files/119956717/tgcoms320.part12.rar
http://rapidshare.com/files/119972581/tgcoms320.part13.rar
http://rapidshare.com/files/120016102/tgcoms320.part14.rar
http://rapidshare.com/files/120046527/tgcoms320.part15.rar
http://rapidshare.com/files/120075561/tgcoms320.part16.rar
http://rapidshare.com/files/120118819/tgcoms320.part17.rar
http://rapidshare.com/files/120161752/tgcoms320.part18.rar
http://rapidshare.com/files/120176228/tgcoms320.part19.rar
http://rapidshare.com/files/120189535/tgcoms320.part20.rar
http://rapidshare.com/files/120204999/tgcoms320.part21.rar
[/code]

2.05 GB, HQ, 320 kbps, 237 Songs, no password.

ueboy
Iskusan član
Iskusan član

Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 4:22 pm
Zahvalio: 61
Pohvaljen: 914 puta u 165 postova

Povratak na Domaća